Idioma:
Raval Martí Folguera, 32. Reus
Tels. 977 275 100, 606 774 172
info@monrustic.com
catàleg
Comarques catalanes

Conca de Barberà Torna enrere
Ref. MR-1211  
Casa de pedra reformada íntegrament el 2008, a Guialmons (les Piles), a 20 minuts de l’autovia A-2 (Barcelona-Lleida), amb 123 m2 construïts en planta i dos pisos, segons els últims mesuraments cadastrals.
  • Planta baixa: rebedor, menjador d’uns 23 m2 amb cuina oberta i en estat perfecta, amb finestra al carrer i estufa de pèl·let i closques.
  • Primer pis: saló d’uns 15 m2 també amb parets de pedra i àmplia finestra al carrer, dormitori doble i bany complet amb plat de dutxa.
  • Segona planta: sala de pas, dormitori doble amb finestra al carrer i les parets i el sostre folrats amb fusta de pi, dormitori individual amb finestra al carrer i sostre de fusta, servei amb zona de rentadora i terrassa-solàrium amb sol tot el dia i inabastables vistes als camps i a part del poble.
Façana de pedra rehabilitada, fusteria exterior de fusta amb cambra d’aire a les finestres i porticons i reixes a la planta carrer, portes interiors de pi i terres de gres. Poble petit i tranquil envoltat de conreus, a 5 minuts de Santa Coloma de Queralt, població amb tots els serveis situada a 15 minuts de l’autovia A-2 (Barcelona-Lleida).
Mireu el vídeo

106.000 €

(17.636.916 ptes.)

DiapositivesDarrera actualització:
L'anunci s'ha examinat 310 vegades


Informeu-ne les vostres amistats Versió per a imprimir

© Miquel Falcon Condal, 2019. Raval Martí Folguera, 32. 43201 Reus | Responsable tècnic del lloc web: Jordi Casanovas | Amb motor Open-Realty®, un producte de Transparent Technologies
Avís legal | El Directori.cat

Aquest lloc envia al vostre navegador uns arxius de text coneguts com galetes o cookies
per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu.
Accepto | Més informació