Idioma:
Raval Martí Folguera, 32. Reus
Tels. 977 275 100, 606 774 172
info@monrustic.com
catàleg
Comarques catalanes

Conca de Barberà Torna enrere
Ref. MR-1161  
Magnífica finca rústica de 30 ha a Santa Perpètua de Gaià (terme municipal de Pontils), situada en un entorn esplèndid, banyada pel riu Gaià, amb conreus de cereal i amplis marges plans per ampliar la zona cultivada, entre boscos frondosos i amb nombroses senderes.

A la part alta hi ha una antiga masia d’uns 450 m2 en ruïnes. Disposar d’una construcció d’aquesta mena per rehabilitar-la és una gran oportunitat a causa dels obstacles que la normativa urbanística catalana posa a l’edificació de noves construccions rurals.

El registre cadastral és de 59 ha. Accés des de la carretera de Santa Coloma de Queralt a Santa Perpètua. Els camins interiors, que permeten accedir a tots els punts de la finca, són amplis, ben cuidats i de trànsit fàcil, ja que hi ha una servitud de pas cap a Pontils. Ocasió immillorable i gens habitual a la zona.
Mireu el vídeo

185.000 €

(30.781.410 ptes.)

DiapositivesDarrera actualització:
L'anunci s'ha examinat 2319 vegades


Informeu-ne les vostres amistats Versió per a imprimir

© Miquel Falcon Condal, 2019. Raval Martí Folguera, 32. 43201 Reus | Responsable tècnic del lloc web: Jordi Casanovas | Amb motor Open-Realty®, un producte de Transparent Technologies
Avís legal | El Directori.cat

Aquest lloc envia al vostre navegador uns arxius de text coneguts com galetes o cookies
per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu.
Accepto | Més informació